Salgs og leveringsbetingelser

Betaling

M.A. Hobbytec modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

M.A. Hobbytec bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering M.A. Hobbytec leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Den valgte transportørs leverings betingelser er gællende og kan læses på deres produkt sider.

Reklamationsret Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

M.A. Hobbytec kan vælge at dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

M.A. Hobbytec Valby Langade 191 St. Mf. 2500 Valby

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Omkostning forbundet hermed påhviler afsender.

Refusion Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Emballagen skal være 100% intakt således varen kan sælges igen uden synlige spor af brug eller har været brudt. Varen skal fremsendes i den originale emballage for at beskytte varen mod skade.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mahobbytec@gmail.com I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her på hjemmesiden.

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

M.A. Hobbytec tilstræber at hjælpe vores kunder så godt vi kan. Og som hoveregel finder vi en løsning på de fleste problemstillinger. Mange af dansk solgte teknik produkter er produceret udenfor Danmarks grænser, hvilket betyder at vi ofte tester nye produkter for fejl og mangler samt div. Rc og tog tekniske specifikationer inden de sendes fra vores adresse. Vi gør det med glæde for at sikre vores kunder de bedste oplevelser med de vare de køber hos os.