layout video skole med M.A. Hobbytec, Woodland Scenics skab landskaber

Starter layout med M.A. Hobbytec

 

Her anviser vi via videoer fra Woodland Scenics de mange muligheder der er for at bygge dit landskab på en proffesionel ikke krævende solid måde.

De fleste af de anvendete produkter  kan bestilles

Opbygning af en layoutoversigt
Se denne introduktion af Woodland Scenics Lightweight Sub Terrain Layout System og hvordan du bruger det til nemt at opbygge et model railroad layout.

Mod-U-Rail®
Lær hvordan du opbygger dine drømmes layout med det revolutionerende SubTerrain lightweight layout system, et modul ad gangen!

Klinikken
Filmen ved NMRA-konventionen, foran en stående forsamling, giver denne video trinvise vejledninger for at bruge Woodland Scenics Terrain og Landscape Systems til at skabe professionel og realistisk natur. Watch scener kommer til liv lige før dine øjne.

Skumblyanter
Skumblyanter er specielt designet til at markere på skum uden at forårsage skade eller blødning gennem maling.

Track-seng ™
Lær om Superior-kvaliteter til Track-Bed, hvordan den sammenligner med homasote og kork som et lyddæmpende materiale, og se en demonstration af Track-Bed installation.

Risers
Se, hvordan Risers bruges til at hæve dit spor fra en flad overflade, så du nemt kan lave lavtliggende områder og dramatiske terrænfunktioner.

Skumplader
Se, hvordan du bruger 1/4 “, 1/2”, 1 “, 2”, 3 “og 4” Skumplader til layout og diorama baser, for at skabe flade områder for byer, at bygge broer og andre strukturer og til andre håndværk projekter.

Glat det
Lær, hvordan du bruger dette gipsmateriale til at glatte ruveflader, skabe gader, veje, parkeringspladser og andre brolagte områder.

Gipsklæde
Lær denne enkle, bekvemme og lette måde at skabe et slidstærkt terræn på, kun ved hjælp af aviser, maskeringsbånd og gipsbeklædning. Gipsduge tørrer til en hård skaloverflade klar til at male og lave landskab.

Skumpasta
Lær om dette ikke krympende, letslibede og letvægtsfyldningsmateriale, der har de samme egenskaber som skum. Fyld revner og huller på skum og sand, når det er tørt.

Hot Wire Foam Cutter
Lær, hvordan du laver rene, præcise nedskæringer på SubTerrain hvide skumprodukter. Det opvarmes øjeblikkeligt og efterlader intet rod. Brug kun speciel nichrom-udskiftningstråd. Vi anbefaler kun at bruge skumkutteren på SubTerrain hvidt skum for at undgå udslip af giftige dampe.

Model Scenery Made Easy
Denne omfattende video i fuld længde blev produceret for at lære alle modelere, fra begynder til ekspert, de enkle hemmeligheder i at skabe realistisk modellandskab.

Bygge broer
Se hvordan man bygger forskellige broer ved hjælp af skumplast.

Flex Paste ™
Se, hvordan du bruger denne fleksible, ikke-krakkende modelleringspasta til at skabe en hård overflade som fyldstof eller primer på skum. Opret en vejbase, forsegle vandfunktioner eller model snedrift med Soft Flake Snow ™.

SubTerrain Road System
Modellering af veje, fortove, kantsten, parkeringspladser eller asfalt- og betonflader har aldrig været nemmere! Du kan også bruge SubTerrain Road System til at udjævne de mindre grade afvigelser af en overflade på ethvert layout.

Byg et display til Collectible Houses
Lær trin for trin landskabs- og terrænmodelleringsteknikkerne, der er nødvendige for at opbygge kollektive huspræsentationer, så de passer ind i et visningsområde.

Tilslut split niveauer
Kort demonstration om brug af Risers og Incline Sets til at forbinde flere niveauer på layout.

Skumkniv
Skumkniven er ideel til at skære lige kanter og tykke stykker skum nemt.

Skumklæbemiddellim
Specielt formuleret til skum og også effektiv på træ, kork og Homasote bord. Skumklæbemiddellim er højklæbende, giftfri og vandopløselig. Det tørrer klart og fleksibelt. Brug som kontaktcement, når der to gange bindes to store overflader.

Stigninger
Se, hvordan Inclines tager dit spor fra et niveau til et andet i både lige og buede områder, uden at du behøver at lave de komplicerede beregninger, der normalt kræves for at skabe karakterer og kurver.

Limpistol med lav temperatur 
Low Temp Lim Gun og Lim Sticks er specielt designet til at hjælpe modelere hurtigt og nemt at montere skumprodukter uden at smelte eller beskadige skum.

Lav en tunnel
Se hvor nemt det er at lave en tunnel ved hjælp af SubTerrain Lightweight Layout System.